MaaikeHeaderBlog
Afgelopen maand is ons team uitgebreid met 2 nieuwe collega’s! In Rotterdam is Gerard gestart als vestigingsmanager, vestiging Utrecht heeft versterking gekregen op afdeling werving & selectie. We stellen haar graag aan je voor, l
ees hieronder meer over Maaike en haar eerste weken bij Adhocdocent.

Als jong meisje wilde ik altijd juf worden, speelde ik graag schooltje en hield ik het liefst drie spreekbeurten per jaar. Eenmaal op de havo leek dat toch niet zo’n goed idee en ben ik uiteindelijk de studie Human Resource Management gaan volgen. De studie heeft een zakelijk randje, maar de focus ligt op het werken met mensen. Juist die combinatie maakte de studie interessant.

Toch bleef de bijzondere wereld van het onderwijs mij trekken en daarom besloot ik mijn afstudeeronderzoek binnen het onderwijs uit te voeren. Tijdens deze stage kreeg ik een berichtje van Anna of ik eens langs wilde komen om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Na het eerste gesprek wist ik het zeker: hier wil ik werken!

Inmiddels ben ik alweer zes weken aan de slag als Recruiter bij Adhocdocent. Iedere morgen heb ik weer zin om naar Utrecht te gaan en de tijd vliegt voorbij. Ik kan mijn passie voor het onderwijs en mijn zakelijke eigenschappen inzetten, een perfecte combinatie!

Werken bij Adhocdocent betekent werken in een gezellig en gemotiveerd team. Vanaf het eerste moment voelde ik me hier helemaal thuis. Het teamgevoel is sterk en successen worden gevierd. Met elkaar werken we hard voor onze scholen en docenten en we zijn pas tevreden als de school en de docent dat ook zijn.

Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en kijk er naar uit om nieuwe (onderwijs)talenten te ontmoeten. Ben jij docent en op zoek naar een baan? Of wil je de overstap maken naar het onderwijs? Ik denk graag met je mee!