GerardHeaderBlog
Heel wat jaren werkten er bij Adhocdocent alleen maar vrouwen. En hoewel dat ons prima beviel, kwam daar met de komst van Rutger afgelopen jaar verandering in. De vrouwen blijven nog even in de meerderheid, maar we stellen je graag voor aan onze nieuwe vestigingsmanager in Rotterdam, Gerard van de Breevaart.

‘Na enkele managementfuncties te hebben gehad in verschillende sectoren ben ik geïnteresseerd geraakt in het onderwijs. Mede door onze kinderen die inmiddels op school zitten. In het schooljaar 2016/2017 nam ik daarom de stap om docent Bouw- en Natuurkunde te worden. Zodoende heb ik het onderwijs enigszins van binnenuit leren kennen.

Ik ben blij dat ik dat jaar docent ben geweest. Ik heb van dichtbij kunnen ervaren hoe belangrijk de docent is voor het onderwijs. Het is de onmisbare schakel tussen het management en de (toekomst van de) leerlingen.

Vanaf het eerste moment dat ik met Adhocdocent in contact was over de functie van Vestigingsmanager merkte ik dat zij voor hoogst haalbare kwaliteit gaan in de levering van hun diensten. Deze drive en mijn management- en onderwijservaring hebben de doorslag gegeven om deze functie te ambiëren.

Nu ik in de nieuwe functie binnen deze organisatie werkzaam ben zie ik hoe er inderdaad met beleving en bezieling wordt gewerkt om kwaliteit te zoeken en kwaliteit te leveren. Dat heeft ons, het hechte en hardwerkende team, al veel mooie momenten gebracht. Ik ben met veel energie de uitdaging aangegaan om die kernwaarden en kwaliteiten van Adhocdocent vast te kunnen houden en waar mogelijk nog te vergroten: “Het onderwijs in de volle breedte verdient het!”