Als docent CKV maak je jouw leerlingen wegwijs in de wereld van kunst en cultuur. Naast het verzorgen van aansprekende theoretische lessen bedenk je ook leuke praktische lessen.

Voor een middelbare school in de provincie Zuid-Holland zijn wij vanaf de zomervakantie op zoek naar een docent CKV. De lessen gaan gegeven worden aan leerlingen uit de onderbouw van het vmbo. In totaal gaat het om 10 lesuren per week.

Wat ga je doen?
Fungeren als docent CKV;
Verzorgen van de lessen voor leerlingen van het vmbo;
Leerlingen motiveren en enthousiasmeren.

Jouw specificaties
In het bezit van een tweedegraads bevoegdheid of hiervoor in opleiding;
Vanaf volgend schooljaar voor 10 lesuren per week beschikbaar;
Je bouwt makkelijk een goede relatie op met de leerlingen;
Je zorgt voor een positief leerklimaat.

Wat biedt Adhocdocent jou?
Salariëring conform de onderwijs cao;
Reiskostenvergoeding;
Doorbetaald tijdens tussenliggende schoolvakanties;
Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels;
Werken op basis van een ZZP-contract behoort tot de mogelijkheden.

Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Helene Weststrate via helene@adhocdocent.nl of 030-7116171


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct