Onderwijspersoneel & Onderwijsondersteunend personeel

Detachering

Adhocdocent detacheert docenten en onderwijsondersteunend personeel bij tientallen onderwijsinstellingen in heel Nederland.

Meer over Detachering

Payrolling

Zoekt u naar een payroll oplossing in het onderwijs? Adhocdocent neemt zowel uw docenten als onderwijsondersteunend personeel in dienst.

Meer over Payrolling

Werving & Selectie

Maak gebruik van de expertise en het netwerk van Adhocdocent bij het werven van uw docenten en onderwijsondersteunend personeel.

Meer over Werving & Selectie

Onderwijsondersteunende diensten

Examentraining

Adhocdocent levert op maat gemaakte examentrainingen bij u op school. Wij dragen zorg voor de lesstof en de docenten!

Meer over Examentraining

Huiswerkbegeleiding

In samenwerking met uw school biedt Adhocdocent leerlingen de gelegenheid om huiswerkbegeleiding te volgen binnen de muren van hun eigen school.

Meer over Huiswerkbegeleiding

Nakijkservice

Door het nakijkwerk bij docenten weg te halen ontstaat er de ruimte die nodig is voor ontwikkeling en om de andere taken naar behoren te vervullen.

Meer over Nakijkservice

Bijlessen

De bijlessen van Adhocdocent zijn gericht op het wegwerken van leerachterstanden. De lessen worden op maat gemaakt en hebben een interactief karakter.

Meer over Bijlessen

Surveillanten

Door gebruik te maken van surveillanten bespaart u kosten. U krijgt voor uw locatie surveillanten toegewezen die samen een vaste pool vormen.

Meer over Surveillanten

Neem uw docenten werk uit handen! Lees verder over onze diensten zoals huiswerkbegeleiding, steunlessen en examentraining. Wij kunnen niet wachten om voor u aan het werk te gaan…  Neem contact met ons op of bekijk onze brochure.