Houd jij van regelen, structureren en op korte termijn schakelen tussen mensen? Dan is deze functie is voor jou! Als Assistent Manager van Klaswijs ben jij verantwoordelijk voor alle aanvragen van dagvervangingen die worden gedaan door de basisscholen die zijn aangesloten bij Klaswijs. Je houdt je bezig met het aantrekken van nieuwe invalleerkrachten, het coördineren van de vervangingen via de applicatie, het contact houden met werkende invalleerkrachten en het beantwoorden van praktische vragen vanuit de plancoördinator van de basisschool. Zoals je leest, een veelzijdig baan!

Klaswijs- wie zijn wij?
Klaswijs is een invalpool voor het christelijk en reformatorisch basisonderwijs voor basisscholen in regio Rijnmond. We zijn aan het begin van schooljaar 2018-2019 gestart en hebben heel veel plezier in het organiseren van de vervangingen voor de scholen die zijn aangesloten bij Klaswijs! De scholen maken goed gebruik van Klaswijs en zetten dan ook vaak nieuwe dagvervangingen uit. Daarom hebben we jouw hulp nodig om al deze aanvragen te managen! Klaswijs is een klein, dynamisch bedrijf waar je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en eigen ideeën in te brengen. Ben jij een ster in organiseren en vind je het leuk om Klaswijs te helpen groeien en ontwikkelen? Reageer dan direct!
 .

Functieomschrijving 

 • Het coördineren van vervangingsaanvragen
 • Het beantwoorden van praktische vragen vanuit de basisscholen
 • Gesprekken voeren met Pabo studenten
 • Het aantrekken van nieuwe invalleerkrachten voor de invalpool
 • Beschikbaar tussen 6.30 – 12.00 uur voor 4 dagen per week
Profielschets 
 • Je bent organisatorisch sterk
 • Je houdt van aanpakken
 • Je bent communicatiefvaardig
 • Je bent in staat om snel te schakelen
 • Je bent een ochtendmens 🙂
Arbeidsovereenkomst
 • Een uitstekend salaris inclusief aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Een baan van minimaal 24 uur per week
 • Gezellige en ambitieuze collega’s die net zo hard werken als dat ze met elkaar fun maken
 • Afwisselend werk: het team van Klaswijs is klein, maar heeft veel verantwoordelijkheid en vrijheid
 • Ruimte om zelf invulling te geven aan je rol met nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we vanaf jouw eerste werkdag voor open
Een werkdag uit het leven van een assistent vervangingsmanager

‘s Ochtends vroeg spring je uit je bed! De vervangingen komen vroeg binnen, dus zit jij om 6.30 uur in je pyjama achter de laptop. Je zet eerst een goede kop koffie en logt dan in op je laptop om te kijken welke scholen jouw hulp nodig hebben. Je houdt ook de telefoon in de gaten, want soms komen er ook telefonisch aanvragen binnen van directeuren die onderweg zijn naar de basisschool.

De eerste aanvragen staan al op je te wachten, nu is het een sport om zo snel mogelijk te schakelen en de juiste aanvraag bij de juiste invalleerkracht uit te zetten. Ook de invalleerkrachten houden hun app goed in de gaten en je ziet de vervangingen voor je ogen oplossen, dat gaat goed! Voordat je het weet is het half 9 en zijn alle invalleerkrachten voor die dag gestart op de basisschool.

Intussen inventariseer je of er nog praktische vragen binnen zijn gekomen via de e-mail die beantwoord kunnen worden of dat er nog andere aanvragen voor vervangingen zijn gedaan. Daarna is het tijd om na te denken over het aantrekken van nieuwe invalleerkrachten. Hoe kun je hen het beste bereiken en voor welke regio hebben we nieuwe invalleerkrachten nodig? Jij hebt het overzicht en weet wat de hoogste prioriteit heeft. Na nog een gesprek te hebben gevoerd met een Pabo student die af en toe in te zetten is voor een dagvervanging. Om 12:00 uur jouw werkdag erop!

Kom je snel langs om kennis te maken?
Voldoe jij aan het bovenstaande profiel en ben je beschikbaar voor deze mooie uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief samen met je cv naar info@adhocdocent.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie Assistent Manager Klaswijs’. Voor verdere informatie over de functie kun je contact opnemen met Mirjam de Wit, Klaswijs, telefoon 010 2600 435.

Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.