Adhocdocent inloopmiddag

Benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn in het onderwijs? Loop dan even binnen tijdens onze informatiemiddag op dinsdag 26 september van 16.00 uur – 18.00 uur. Tijdens deze middag kun je niet alleen al je vragen stellen, maar kijken we ook met je mee naar eventuele opleidingsmogelijkheden.

Adhocdocent werkt samen met veel uiteenlopende scholen in Nederland. Wij streven altijd naar een baan waar jij helemaal op je plek zit, een baan die voldoet aan jouw wensen en verwachtingen. Tijdens deze middag krijg je een kijkje achter de schermen bij Adhocdocent. Wij zorgen voor een hapje en drankje en je krijgt een kijkje binnen bij Adhocdocent.

Daarnaast is er de mogelijkheid voor:
– Een vrijblijvende cv check door een van onze recruiters
– Laat een professionele foto maken voor op je cv en/of LinkedIn

Benieuwd of je aan de slag kunt als…

Docent?
Docent, docent in opleiding of PABO-er en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Adhocdocent heeft diverse vaste en tijdelijke banen beschikbaar. En daarnaast zijn er mogelijkheden als freelance docent. Dus of jij nu veel ervaring hebt voor de klas, of nog moet starten met je eerste baan, we helpen je graag!

Behoefte aan een baan maar geen idee welke school echt bij je past? Af en toe inspringen als docent of leerkracht voor de klas waar de school je nodig heeft? Via Adhocdocent is het mogelijk om te werken op de manier die jij prettig vindt. Elke dag komen er bij Adhocdocent interessante vacatures binnen en kunnen wij samen met jou een school zoeken die bij je past!

Gepensioneerde docent?
Gepensioneerd, maar het onderwijs nog niet vergeten? Wij weten welke voordelen een 60+er kan bieden voor het onderwijs, een hoop kennis, ervaring en loyaliteit. Dat zijn waardevolle ingrediënten die een school graag inzet voor de klas.

Wij weten dat het onderwijs best zwaar kan zijn naar mate je ouder wordt. Daarom is het via Adhocdocent mogelijk om te werken voor de klas, zonder alle extra verplichtingen die bij het docentschap horen.

Trainee?
Heb jij een passie voor onderwijs en wil je jezelf graag verder ontwikkelen binnen dit vakgebied? Via ons onderwijstraineeship krijg je de mogelijkheid om als startende docent je eerste- of tweede graad onderwijsbevoegdheid te halen. Je wordt docent én onderwijsexpert en gaat een dynamische loopbaan in het onderwijs tegemoet! Uiteraard ontvang je een goed startsalaris, wordt je studie betaald en is er de mogelijkheid voor een lease-auto.

Student?
Adhocdocent is de plek waar jij als student terecht kunt voor een uitdagende en flexibele bijbaan naast je studie. Vanzelfsprekend bieden wij jou een uitstekend salaris. Ben jij bereid de kennis die je bezit over te dragen en ga je de uitdaging aan om voor de klas te staan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kom naar de inloopmiddag en bekijk of jij aan de slag gaat als: docent, onderwijsassistent, surveillant, huiswerkbegeleider of bijlesdocent. Kortom, altijd een bijbaan met verantwoordelijkheid!

Zin om te komen kennismaken?
Dat kan! Aanmelden? Ja graag, mail naar info@adhocdocent.nl! Even binnenlopen mag ook.

Datum: dinsdag 26 september
Tijd: 16.00 uur – 18.00 uur

Adhocdocent Utrecht
Grebbeberglaan 15
3527 VX Utrecht